2019. július 21. vasárnap - Dániel
Online hírfolyam
2019 ápr. 10.
MARKOS GYÖRGY IS KITÜNTETÉST ADOTT ÁT

A napokban díjátadóval egybekötött közgyűlést tartott a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség Csépen.

Az elismeréseket Kun Csaba, a megyei polgárőr szövetség elnöke és Markos György, neves humorista, az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) külkapcsolatokért felelős elnökhelyettese adta át. Az összejövetelen megtárgyalták a tavalyi évre vonatkozó pénzügyi, szakmai beszámolókat, valamint a felügyelőbizottsági jelentést, majd elfogadták 2019. évi költségvetés tervezetet és az idei esztendő szakmai tervét.

 

A közgyűlés meghívott vendégei méltatták a megyei szövetséget, valamint a tagegyesületeket, hiszen oroszlánrészt vállaltak a közbiztonság megszilárdításában. Zárásként Kun Csaba, a megyei polgárőr szövetség elnöke és Markos György, a népszerű humorista – aki az OPSZ külkapcsolatokért felelős elnökhelyettese – társaságában adta át a kitüntetéseket. A “Polgárőr Érdemkereszt” arany fokozatát vehette át Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke, aki a polgárőrségért végzett áldozatos munkájával érdemelte ki az elismerést.

 

Szintén arany fokozattal ismerték el Paksi József, a Bakonyszombathelyi Polgárőr Egyesület alapítójának és elnökének munkáját. Ezüst fokozattal jutalmazták Takács Zsuzsannát, a Kisbéri Polgárőr Egyesület lovas csoportjának vezetőjét, Nagy Aladárt, a Komárom-Esztergom megyei Polgárőr Szövetség titkárát, a Dadi Polgárőr Egyesület elnökét és alapítóját, valamint Németh Zsolt nagyigmándi polgárőrt. Polgár Piroska, a Réde-Bakonybánk Polgárőr Egyesület alelnöke, Mészáros Tamás, a Naszályi Sólyom Polgárőr Egyesület tagja és titkára, valamint Pekár István bakonysárkányi polgárőr a kitüntetés bronz fokozatában részesült.

 

FORRÁS: HÍDLAP, Fotó: Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség

Kereső

Kiválasztás törlése