2019. július 21. vasárnap - Dániel
Online hírfolyam
2019 ápr. 15.
Félmeztelen őrjöngött, és öt embert megvert egy lábatlani kocsmában

 

Volt, akinek az arccsontja és az orra törött a büntetett előéletű férfi dühöngése miatt.

 

A férfi büntetett előéletű, őt legutóbb a bíróság ittas járművezetés vétsége miatt 7 hónap fogházbüntetésre ítélte, erre figyelemmel visszaesőnek minősül. A fogházbüntetésre ítélését követő alig három hét múlva egy lábatlani sörözőben, 2018. február 18. napján, részegen a férfi belekötött a söröző vendégeibe, letépte magáról a pólóját, majd 18 óra 26 perckor a pultnál álló vendég feje irányába rúgott, aki azonban elhajolt, így a férfi a pultot találta el, majd jobb kézzel ököllel ugyanezen vendég felé ütött, akit nem talált el - írja a megyei főügyészség közleménye.

 

Ekkor két további vendég megpróbálta a férfit megnyugtatni, egy negyedik személy pedig a férfi hátára terítette a pólóját, erre azonban a dühöngő jobb kézzel ököllel arcon ütötte őt. Ekkor egy személy a férfi és egy másik vendég közé állt, a férfi elindult a söröző ajtaja irányába, azonban visszafordult, és meglökte őket, majd bokszállásban ugrálni kezdett.

 

A dühöngő férfi a pulttól az egyik asztalnál ülő ötödik vendéghez lépett, akit egy alkalommal ököllel arcon ütött, majd visszatért ahhoz, aki a pólóját korábban a hátára terítette, akit egy alkalommal fejberúgott. Ekkor a férfi elesett, azonban rögtön fel is állt, és ismét rúgott.

 

Két személy ismét próbálta megnyugtatni a férfit, aki azonban továbbra is támadóan lépett fel, ezért az egyik békítő személy ellökte a férfit, aki az asztalok és székek közé esett, amelyek felborultak. Három vendég megpróbálta a férfit a földön tartani, ő azonban felkelt, és távozott a sörözőből, kifelé menet pedig a söröző ajtaját is megrúgta.

 

A bántalmazás következtében az egyik vendég a baloldali alsó szemhéj területénél bevérzéssel járó sérülést, a baloldali rágóízület ficamát, az orrcsont törését, valamint az arccsont többszörös törését szenvedte el, amely sérülések gyógyulási ideje a nyolc napot meghaladja.

 

Egy másik vendég nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, magánindítványt azonban nem terjesztett elő. Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottat börtönbüntetésre és a közügyek gyakorlásától eltiltásra ítélje, továbbá kötelezze az eljárás során felmerült 92.841,-Ft bűnügyi költség megfizetésére.

 

Fotó:hiros.hu(Illusztráció)

Kereső

Kiválasztás törlése