hírdetés
Főoldal/Háttér/Tétényi és Steindl újra a Háttérben
Háttér
Tétényi és Steindl újra a Háttérben
2011. júl. 08. / 16:36

Tétényi Éva és Steindl Balázs lesz a vendége a pénteki Háttérnek.

A tömegközlekedés kérdése mellett szó esik majd az új Önkormányzati törvényről, valamint a két fél jövőbeni együttműködéséről is. A Háttér műsorát közvetlenül a Híradó után nézhetik meg.

 

Hozzászólások

vista2011-07-10 23:42#3
Ritka nagy szarjancsi vagy Szté-Ta!
"Jelen helyzetünkben, további egymásra mutogatás nélkül...a közéletben békét, és rendet teremteni...tud atosítanunk kell a választókkal, hogy a jelenlegi helyzetért nem a jelenlegi demokratikusan, és törvényesen megválasztott kormánypárti frakció a felelős."
Szté-Ta2011-07-10 18:04#2
Esztergomi Polgárok!


A Kormány célkitűzései világosak, előremutatóak, alkalmasak arra, hogy megállítsák és megfordítsák, az elmúlt huszonöt év egymásnak ellentmondó, nemzetromboló tevékenységét.

Esztergom városának mielőbb, és eredményesen csatlakoznia kell ehhez az előremutató folyamathoz.

Jelen helyzetünkben, további egymásra mutogatás nélkül, egységesen kell fellépnünk.
Az eddigi széthúzó, megosztó, és tömegbázis nélküli pártcsoportok számára, megfelelő kommunikációval , egyértelművé kell tennünk, hogy ugyanaz a célunk, de egyéni érdekek kizárásával, másokkal és más módon kívánjuk megvalósítani, és ezáltal a közéletben békét, és rendet teremteni.

A város likviditási gondjait, a hatályos törvények szigorú betartásával, és betartatásával, a kormányzat segítségével stabil, kormánypárti politikai környezetben, egységes és fegyelmezett polgári fellépéssel lehet, és kell megoldani.

A jövőben, biztosítani kell a város nyugodt, a demokrácia eszközeivel, a polgárok által ellenőrzött és követhető, takarékos, folyamatos, és ésszerű fejlődést biztosító életét.

Ennek érdekében tudatosítanunk kell a választókkal, hogy a jelenlegi helyzetért nem a jelenlegi demokratikusan, és törvényesen megválasztott kormánypárti frakció a felelős, a tényleges felelősöket visszamenőleg, akár huszonöt év távlatából lehet, és kell megkeresni, a stabilitás elérése után.

Mindezek megvalósítása érdekében a jelenlegi polgármesternek , azonnal távoznia kell Esztergom közéletéből.

A volt polgármestert, érdemei elismerése mellett felkérjük, hogy a frakcióból kilépve, minden erejével, az országgyűlésben segítse elő, az ország és a város további fejlődését, a kilábalást az általános válságból.

MOTTÓ:
A politikai életben nem létezik függetlenség, mint ahogy szavazásnál, a tartózkodás sem minősül véleménynek, Mindig és mindenki függ a politikától. Mindez nem zárja ki azt, hogy mindenkinek ,mindenkor és minden kérdésben, önálló véleménye lehessen.

Fentiek tekintetében véleményemben sem vagyok független, egy élő klasszikust idézve, Keresztények között *, Zsidók között Keresztény vagyok.

Szté-Ta
Eszté-Ta2011-07-10 16:24#1
ide írd be az üzenetedet...