2019. július 20. szombat - Illés
Online hírfolyam
2013 aug. 22.
A Tivi Kft. közleménye a közvilágításról

Esztergom Város közvilágításának szüneteltetése 2013. augusztus 23-tól. A TIVI Kft. 2005-ben megnyerte az Esztergom Város által közvilágítás korszerűsítésre, Berényi ZS. utca rekonstrukciójára korábban kiírt közbeszerezési pàlyázatot és 2017-ig szóló Koncessziós Közvilágítás Szolgáltatási Szerződést kötött az önkormányzattal, az általa kiírt feltételrendszer szerint.

 

A TIVI Kft. az elmúlt 8 évben folyamatosan, szerződésszerűen végzi a közvilágítás szolgáltatást. A szolgáltatás elvégzését Esztergom Város illetékesei elismerik. A 2013. július 4-én bejelentett és július 8-tól indított közvilágítás szolgáltatás szüneteltetése felfüggesztésre került, majd a szolgáltatás teljesen vissza lett állítva az Önkormányzattal történt tárgyalások alapján.

 

Az elhangzott ígéretek ellenére azonban Esztergom Város a mai napig nem teljesítette fizetési kötelezettségét, így például az idei évben nyújtott szolgáltatásért ellenértéket nem fizetett, miközben a korábban jelzett adósság tovább nőtt az elmúlt havi szolgáltatási díj összegével.

 

A nagy tartozás összegére, valamint arra való tekintettel, hogy fizetési szándék sem látszik az Önkormányzat részéről, a szolgáltatónak nincs más lehetősége, csak az, hogy szerződésszerűen a szolgáltatást szünetelteti, amíg a város az elmaradt díjat ki nem fizeti.

 

Kérjük a lakosság megértését.

 

Esztergom-kertváros, 2013. augusztus 22.

 

Suszter Zsófia Felszámolóbiztos

Kereső

Kiválasztás törlése