hírdetés
Főoldal/Online hírfolyam/"Schiffer András tudatosan félrevezette a közvéleményt"
Online hírfolyam
"Schiffer András tudatosan félrevezette a közvéleményt"
2013. szept. 17. / 09:29

Az LMP frakcióvezetője hazudott, amikor mai parlamenti felszólalásában azt mondta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a rendkívüli árvíz idején nem találkozott Tétényi Évával, Esztergom polgármesterével - közölte portálunkkal a Fidesz-frakció hétfőn.

 

Tájékoztatásuk szerint Schiffer András azt a látszatot próbálta kelteni, mintha a kormány nem segítette volna Esztergomot az árvízi védekezésben. Az LMP frakcióvezetőjének állításaival szemben az igazság az, hogy Orbán Viktor több más település mellett Esztergomban is személyesen irányította az árvízi védekezést, és találkozott Tétényi Éva polgármesterrel is - fűzik hozzá.

 

Mint írják: a találkozóról videó is készült, melyen a miniszterelnök megkérdezi, hogy van-e szükségük valamire, de Tétényi Éva maga is elismeri, hogy minden szükséges segítséget megkaptak a város megvédéséhez a kormányzati szervektől, a kormányhivataltól, a járási hivataltól is. Szintén nem mondott igazat Schiffer András, amikor azt állította, hogy a városi védelemért a polgármester a felelős, hiszen a jogszabályok értelmében ilyenkor a feladatok nagy részéért a megyei kormányhivatal felel - emelik ki. "Schiffer András tehát hazudott és tudatosan félrevezette a magyar közvéleményt, ezért bocsánatkéréssel tartozik!" - zárul a közlemény.

 

forrás: Fidesz.hu