2019. augusztus 25. vasárnap - Lajos
Online hírfolyam
2015 szept. 30.
Mestere szerint Király Viktor megnyerheti az amerikai Voice-t
Tizenkilencre lapot húzott és nyert Király Viktor (31), a Megasztár negyedik szériájának győztese: ugyanis újra elindult el tehetségkutatón. Továbbjutott és a Maroon 5 énekese szerint a végső győzelemre is esélyes.

Mégpedig az amerikai The Voice című műsorban, ahol a Gwen Stefani, Adam Levigne, Pharell Williams és Blake Shelton négyeséből álló zsűri minden egyes tagja megfordult, jelezve ezzel azt, hogy szeretné a csapatában tudni a magyar srácot.– Borzasztóan nehéz volt eldönteni, hogy egyáltalán induljak-e ezen a versenyen, de mégis valahogy úgy éreztem, itt az ideje, hogy kipróbáljam magam – árulta el a továbbjutása adásba kerülése után a Facebook-oldalán Viktor, aki elmesélte, testvére, Király Linda adta be a jelentkezését.

 

Ám a támogatást megkapta az egész családtól, sőt, még volt kedvesétől, Beától is, akinek szintén köszönetet mondott. – Nagyon nehéz új utakra törni, sok fájdalommal, bátorsággal, félelemmel jár! – tette hozzá, de ezzel együtt hatalmas öröm is volt számára a világsztárok elismerése, akik közül végül a Maroon 5 énekesét, Adam Levigne-t választotta mesteréül az amerikai Voice-ban. A népszerű énekes ugyanis megdöbbentő kijelentést tett: – Te megnyerheted ezt a versenyt! – jelentette ki Levigne, aki szerint Viktorban egyszerűen minden megvan ahhoz, hogy világsztár lehessen.

 

Forrás:blikk.hu

 

Fotó:24.hu

 

Videó:Youtube

Kereső

Kiválasztás törlése