2019. augusztus 25. vasárnap - Lajos
Online hírfolyam
2015 szept. 30.
Repülős Gizi újra akcióba lendült
Ismét lebukott a legendás matróna, egy hajdúszoboszlói, lakásban érték tetten a Repülős Giziként elhíresült idős asszonyt, B. Gizellát (88).

A Zsaru Magazin számolt be a szeptember 20-án történt elfogásról. A lap információi szerint egy középkorú férfi lakásáról csak egy kávéra szaladt el, ám amikor visszatért, az egyik szobában egy ismeretlen idős nőt talált, aki a szekrényébe kutakodott. Bár az asszony tagadta, hogy bármit keresett volna, a tulaj nem engedte elmenni, kihívta a rendőrséget. A járőrök igazoltatták, így derült fény az asszony kilétére. A nő, aki nyáron még interjút adott lapunknak, azzal érvelt, hogy szállást keresett, és mivel zuhogott az eső, bement az első házba, amely az útjába esett.

 

Állítása szerint a kiskapunál nyomta a csengőt, majd kiáltozott is, de nem ment ki senki, azért ment beljebb, hátha előjönnek a háziak. Szerinte ekkor támadt rá a ház tulajdonosa. A magyarázkodás ellenére a járőrök elfogták B. Gizellát, aki az intézkedésre agresszívan reagált, a járőrök utasításainak csak többszöri felszólításra tett eleget.

 

Lopás vétsége kísérletének megalapozott gyanúja miatt előállították a kapitányságra, ám szabadlábon védekezhet. Az asszony egyébként legutóbb ez év augusztusában bukott le. A repülős jelzőt évtizedekkel ezelőtt ragad rá, amikor a legenda szerint kiderült, hogy fiatal korában belföldi repülőjáratokon utazott lopásai helyszínére a különböző városokba.

 

Forrás:blikk.hu

 

Fotó:Gy. Balázs Béla

Kereső

Kiválasztás törlése