2019. augusztus 25. vasárnap - Lajos
Online hírfolyam
2015 okt. 02.
Életveszélyben voltak Lagzi Lajcsi lakói
Az előzetesben ülő Galambos házaspár nehezen viseli, hogy a gyermekeikről alig van hírük.

Talán a nagyi segít

 

A Bors most azt is megtudta, a hatóságok egy újabb akadályt gördítettek Lajcsiék útjába.

 

– A család kérvényezte, hogy Lajcsi testvére és a gyermekeik bébiszittere kapcsolattartó lehessen, a hatóságok azonban elutasították ezt, e hír pedig lesújtotta az egész családot. Most megpróbálják a nagymama kérvényét elindítani, hátha vele kapcsolatban sikerrel járnak. Azt sem értik, miért kell előzetesben lenniük, ehhez képest egy újabb, túlzó büntetésnek érzik, hogy a rokonaikat is elzárják tőlük – mondta a Borsnak a családhoz közeli forrásunk. Az előzetesben ülő Galambos házaspár nehezen viseli, hogy a gyermekeikről alig van hírük.

 

Rossz apa volt?

 

Mára az is kiderült, hogy Lajcsi sokáig rossz apának tartotta magát, mert karrierje csúcsán keveset lehetett a gyermekeivel. Alig egy éve a Frizbi felvételén ezzel is magyarázta azt, hogy vidéken, egy impozáns birtokon kezdtek új életet. – Azért költöztünk vidékre, hogy többet tudjunk együtt lenni, és ezért költöztettem az irodámat Tatára. Tehát életmódot változtattam. Boginak tíz évvel ezelőtt megígértem – amikor véglegesen lementünk –, hogy ott fogunk élni – mondta Hajdú Péternek, majd azt is elismerte, gyermekei élete nem mindennapi. – Különleges életet élnek a gyerekek. Nagyon jó körülmények közt, de mégis egy elzárt világban élünk – mondta, majd elmesélte, mezőgazdasággal, halgazdasággal foglalkoznak, így gyermekeiknek lehetőségük van a saját tavukon is vitorlázni, nem csak a Balatonon.

 

Pszichológus kell

 

Gyékény Nóra pszichológus szerint fontos, hogy őszintén beavassák a gyerekeket.

 

– Tizenéves gyermekekről beszélünk. Azonnal szakemberhez kellene őket vinni, hogy feldolgozzák a helyzetet, amiről valószínűleg semmit sem tudnak. A támadásokról és iskolai pusmogásokról nem is beszélve. Azt javasolnám, hogy pár hétig ne menjenek iskolába, intézményt pedig ne váltsanak, a megszokott közegben könnyebb elfogadtatni, hogy legyenek megértőek.

 

Buherált vezetékek

 

Időközben a lopás és vesztegetés ügyében is megdöbbentő hírek érkeztek: a Lajcsi nevével fémjelzett tatai Boglárka Lakóparkban a szakemberek megállapították, több lakásba is úgy kötötték be a gázvezetéket, hogy a lakók életveszélyben voltak. „Kedden a munkatársaink a Fejér Megyei Rendőrkapitányság munkatársaival együttműködve ellenőrzést végeztek Tatán a Boglárka Lakóparkban. (…) A közvetlen vagyon és életveszély miatt a szolgáltatást fel kellett függeszteni” – írta a Bors kérdésére a GDF SUEZ gáz.

 

Forrás:borsonline.hu

 

Fotó:Móricz István

Kereső

Kiválasztás törlése