2019. augusztus 25. vasárnap - Lajos
Online hírfolyam
2015 okt. 16.
Gyámüggyel fenyegették a rendőrök Lajcsiékat
Galambos Boglárka még összeszorított foggal elviselte volna, amikor bilincs kattant az ő és férje csuklóján, amikor azonban a gyerekei kerültek veszélybe, összetört. Az áramlopással és vesztegetéssel gyanúsított zenész, Lagzi Lajcsi (54) felesége erről beszélt Hajdú Péternek a Frizbi tegnap esti exkluzív adásában.

A súlyos egészségügyi gondokkal küzdő Boglárka tabuként kezelte daganatos betegségét, de a felvételen látszik, az asszony aggasztóan lesoványodott.– Amikor beszállítottak megbilincselve a rendőrautóba, mondtam a nyomozóknak, hogy a gyermekeket el kell látnom, iskolába kell vinni. Erre rákérdeztek, hogy ki marad majd a gyerekekkel, amire azt feleltem, hogy a család legjobb barátja, aki egyébként a bébiszitter is. Ugyanis édesanyám messze, vidéken lakik.A válasz megdöbbentő volt: ,,akkor szólunk a gyámhatóságnak", mondta szenvtelenül a rendőrnő. Abban a pillanatban összetörtem. Hiába volt ott a bébiszitter Andrea, ő nem láthatta el őket, így az idős édesanyámat hívtam fel, ő mentette meg az intézettől a gyermekeimet – mondta zokogva Boglárka, és hozzátette: ártatlanul raboskodott 12 napot, mert sem ő, sem férje nem követett el semmit.

 

– Sosem felejtem el azt a reggelt, azt a hajnalt. Lajos és a gyerekek még aludtak, amikor a rendőrök berontottak. A kerítésen másztak be, úgy jutottak el a házig. Borzalmasan megviselte a fiaimat és a lányomat, hogy végig kellett nézniük, ahogy megbilincselnek bennünket. Én is, ők is zokogtak – mesélt tovább az asszony a történtekről.A kis Lajost, Istvánt és Bogikát oly mértékben megviselte az elmúlt két hét kálváriája, hogy szakembernek is kell majd velük foglalkoznia, hogy feldolgozzák azt. Mivel Bogi egyelőre szintén gyanúsított az ügyben, ezért nem látogathatja meg Lajcsit a rácsok mögött.

 

A gyerekek közül – úgy tudjuk – egy bemehet majd édesapjához, de még nem döntötték el, ki látogassa meg. Az interjúban Hajdú Péternek férje iránti érzéseiről is beszélt a meggyötört feleség. Boglárka elmondta, szereti férjét, kitart mellette, de borzalmasan aggódik miatta, s azért, hogy miként viseli a börtönt.

 

Az exkluzív beszélgetés után Hajdú azt mondta a Blikknek, hogy mélyen megérintette őt is az asszony története.

 

– Nem tisztem, hogy eldöntsem, ártatlan-e, vagy bűnös a Galambos házaspár, de bízom benne, hogy tisztázni tudják magukat, s a következő interjút már a Frizbi stúdiójában fellélegezve adhatják együtt nekem – fogalmazott a műsorvezető-producer.

 

Forrás és fotó:blikk.hu/TV2

Kereső

Kiválasztás törlése