2020. szeptember 20. vasárnap - Friderika
Online hírfolyam
2016 ápr. 25.
Magyar - Szlovák Nyugdíjtanácsadó Nap
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és a Szlovák Társadalombiztosítási Intézet „Sociálna Poistovna – ústredie” a nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében Magyar - Szlovák Nyugdíjtanácsadó Napot tart 2016. május 3.-án Komáromban.

Helyszín: Komárom Város Polgármesteri Hivatal 2900 Komárom, Szabadság tér

 

1.A szervezők a rendezvényt azoknak ajánlják, akik Magyarországon és Szlovákiában is dolgoztak, vállalkozóként illetve egyéb jogcím alapján szereztek/szereznek magyar és szlovák nyugdíjjogosultságot. A Tanácsadó napon az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a nyugdíjjogosultságról, a nyugdíjba vonulás feltételeiről, az ügyintézési teendőkről, illetve – kérésre – a folyamatban lévő nyugdíjügyről is.

 

A rendezvényre időpont és további információ az alábbi +(36) 1 270-8108 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető.

 

www.onyf.hu

 

Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal

 

Fotó:felvidek.ma(illusztráció)

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja