2020. május 28. csütörtök - Emil, Csanád
Online hírfolyam
2019 jún. 07.
Pilisszentlélek június 12-én megközelíthetetlen lesz

Június 12-én szerdán 15:00-18:00-ig Pilisszentlélek minden irányból megközelíthetetlen lesz.

Esztergomban és környékén kerül megrendezésre a nemzetközi Tour de Hongrie kerékpárverseny, melynek ideje alatt  június 12-én szerdán 15:00-18:00-ig Pilisszentlélek minden irányból megközelíthetetlen lesz - írja az esztergom.hu.

 

A kerékpárverseny kétszer érinti az Esztergom - Pilismarót – Kétbükkfa-nyereg (Dobogókő) - Esztergom útvonalat.

 

A rendezvény időrendje:

 

A mezőny első áthaladása a városon: 15:30-15:50 óra között

 

A mezőny második áthaladása a városon: 16:30-17:00 óra között

 

A mezőny harmadik beérkezése a városba és befutó: 17:30-18:00 óra között Tervezett befutó 16:00 – 18:00 - Élő TV közvetítés

 

A mezőny Pilismarótról erdészeti úton éri el Kétbükkfa-nyerget (Dobogókő), ahonnan közúton haladnak Esztergom felé.

 

Második beérkezés: A mezőny a Dobogókői út felől érkezik Esztergomba, majd a Petőfi Sándor utcára kanyarodva még egy teljes kört megy Pilismarót – Kétbükkfa-nyereg (Dobogókő) - Dobogókői út irányából Esztergomba.

 

A forgalomterelések következtében jelentős torlódásra kell számítani a lezárt útszakaszok környezetében is.

 

A fentiek miatt előfordulhat, hogy a közlekedő járműveknek 1 órás, esetlegesen azt meghaladó idejű várakozásra is számítaniuk kell! Kérjük, hogy a verseny előtt és ideje alatt – amennyiben tehetik – ezeken az útvonalakon ne induljanak útnak, illetve válasszanak más útvonalat!

 

Az időjárásra és a hosszú várakozási időre tekintettel, megfelelő mennyiségű ivóvizet tartsanak járműveikben! Akinek Esztergomban van munkája, illetve ide jár gyermeke óvodába, iskolába, kalkulálnia kell a jelzett lezárásokkal! A parkolás Esztergom területén június 11-én és 12-én ingyenes lesz, de számolniuk kell a megnövekedett turista (néző) forgalommal.

 

AUTÓBUSZ KÖZLEKEDÉS Helyi közlekedés Esztergom Földműves utca lezárása miatt valamennyi helyi és helyközi járat 8:00 órától üzemzárásig nem érinti a Földműves utca, Honvédtemető utca, Klapka tér, Szent István tér (Bazilika) megállóhelyeket, helyette a Dobozi Mihály utca, Fecske utca, Béke tér (Bazilika) megállóhelyeken állnak meg. 8503 Esztergom - Pilisszentlélek - Dobogókő regionális autóbuszvonalon közlekedő járatok közül csak a Dobogókő hegytetőről 15:50 órakor induló 536. számú Pilisszentlélekig közlekedő járatot érinti.

 

 

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja