2019. október 21. hétfő - Orsolya
Online hírfolyam
2019 júl. 11.
Régi barátját megütötte, majd annak kocsiját is megrongálta egy nagysápi férfi egy születésnapi buli után

Vitával, és ökölcsapással végződött a születésnapi ünnepség Nagysápon.

Egy nagysápi férfi ellen emelnek most vádat, aki korábbi barátjával egy áprilisi születésnapi rendezvényt követően összeveszett, majd meg is ütötte régi cimboráját és annak kocsiját.

 

Egy nagysápi ingatlan területén április 27-én este születésnapi ünnepségen vett részt legalább 30 ember, köztük a vádlott is - írja a megyei főügyészség hivatalos közleménye.

 

 

A férfi korábbi barátjával április 28-án hajnali 2 óra körül egy földúton vitázott, ennek során a férfi szidalmazta, ócsárolta a régi barátját, aki szintén megjegyzést tett férfire. A férfi a vita során egy alkalommal ököllel, kis erővel arcon ütötte a barátját, aki emiatt sérülést nem szenvedett, magánindítványát nem terjesztette elő.

 

 

Ezt követően a helyszínen lévő személyek a férfit lefogták, a volt barát és élettársa egy kocsiba beültek, és a helyszínről távozni készültek, ezért a földúton tolatásba kezdtek.

 

 

Ekkor azonban a férfi fölugrott a gépjármű motorháztetejére, és a szélvédőt nagy erővel ököllel megütötte, amely emiatt két helyen berepedt.

 

 

A rongálással okozott kár 67.000,- Ft, amely megtérült, mivel férfi a korábbi barátjának a javítási költséget kifizette.

 

 

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság a férfit büntetővégzésben, tárgyalás mellőzésével pénzbüntetésre ítélje.

Kereső

Kiválasztás törlése