2019. december 12. csütörtök - Gabriella
Online hírfolyam
2019 aug. 12.
Megszakadt a Dorog győzelmi sorozata

Hazai pályán súlyos vereségbe futott bele a Dorog vasárnap, négygólos vereség lett a vége.

A mérkőzés jegyzőkönyve: Dorogi FC - MTK Budapest Merkantil Bank Liga NB II. labdarúgó mérkőzés, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, 2019.08.11 - 17:30 Játékvezető: Oláh Gábor Tartalékjátékvezető: Kovács J. Zoltán Asszisztensek: Rózsa Dávid, Sinkovicz Dániel.

 

Kezdőcsapatok: Dorog: Mursits, Kitl, Papp, Albert, Dlusztus, Nyíri, Földi, Délczeg, Csillag, Lénárth (c), Paudits Cserék: Borsos, Nagyházi, Forró, Sitku, Berkó, Németh, Barna MTK: Bese, Varju, Nagy, Mezei, Bognár, Vass, Kata, Zuigéber, Katona, Pintér, Lencse (c) Cserék: Deák, Schön, Szerencsi, Simon, Babinszky, Somodi, Palincsár Gól: Bognár (13. perc); Zuigéber (48. perc); Lencse (58. perc); Zuigéber (63. perc) Sárga: Csillag (37. perc); Lénárth (46. perc); Paudits (48. perc); Zuigéber (51. perc); Simon (89. perc) Piros: Dlusztus (79. perc)

 

A mérkőzés krónikája: I. félidő Elkezdődött a mérkőzés, szürke-fehér szerelésben a vendégek, a Dorog pedig a megszokott piros-fekete mezben lép pályára. A Dorog csapata kezdte a találkozót, egészen pontosan Paudits Patrik végezte el a kezdőrúgást. 3. perc: Az MTK végzett el szögletet a bal oldalról, Zuigéber ugrott a legmagasabbra és fejelt, de a labda a felső kapufa felett hagyta el a játékteret. 5. perc: Paudits és Albert játszott össze a vendégek térfelén, Albert megiramodott a bal szélen, középre adott, de a védők tisztáztak. A lecsorgó labdát Kitl tűzte rá, de sajnos célt tévesztett. 13. perc: A Katonával szembeni szabálytalanság miatt megítélt szabadrúgást Bognár lőtte rá 17 méterről, Mursits nem tudta védeni. 0-1!

 

15. perc: Nyíri ugratta ki Pauditsot aki egy szép testcselt követően a 16-oson belülről lövésre készült, de a védők az utolsó másodpercben tisztáztak. 17. perc: Bognár próbálkozott 18 méterről lövése alig kerülte el a kaput. 21. perc: Lencse lépett ki a védők közül, közeli lövését Mursits védte, a labda Zuigéber elé került aki nagy helyzetben a kapu mellé lőtt. 24. perc: Mursits Rolandot kell lecserélni, ütközött a vendégek csatárával Lencse Lászlóval, Borsos áll a helyére. 27. perc: Veszélyes vendég akció futott a jobb szélen, a beadást Lénárth lőtte szögletre. 30. perc: Albert Ádám cselezgetett a 16-oson belül, egy fordulást követően kissé kisodródva lőtt, de a lövésre már nem maradt ereje, Bese könnyedén szedte fel az erőtlen labdát. 31. perc: Bognár passzával Vass Patrik fordult be a 16-oson belülre és lőtt, a labda megpattant egy védőn és kapufán csattant. 35. perc: Papp Ádám végzett el szögletet, Földihez passzolt aki középre ívelt, de a védők kifejelték. 39. perc: Egy eladott labdát Bognár szerzett meg, nagyon jól vette észre Vass-t aki egy cselt követően lőni készült, de Lénárth becsúszva szerelt. 44. perc: Földi pörgetett Pauditshoz aki egy szép cselt követően betört a 16-oson belülre, lőtt a labda azonban a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret Hatalmas helyzet maradt ki. 3 perc hosszabbítás Vége az első félidőnek!

 

II. félidő A szünetben cseréltünk, Földi helyett Nagyházi a pályán. 48. perc: Mezei labdájával Zuigéber lépett ki és a kapuba lőtt. 0-2! 56. perc: Bognár lőtt kapura szabadrúgásból jó 22 méterről, Borsos hárítani tudott. 58. perc: Bognárt nem tudtuk szerelni a 16-oson belül, néhány cselt követően a hosszú oldalra pörgetett Lencse pedig a kapuba pörgetett. 0-3! 61. perc: Cserélt az MTK, Lencse hagyja el a játékteret, Simon András váltja. 63. perc: Mezei lőtt kapura, a lepattanó labda Zuigéber elé került aki egy igazítást követően a kapuba lőtt. 0-4! 64. perc: Pintér helyett Szerencsi a pályán. 68. perc: Dorogi csere, Kitl helyett Berkó kap lehetőséget. 73. perc: Cserél az MTK, Babinszki váltja Vass Patrikot. 76. perc: Nagyházi passzolt Albert Ádámhoz, aki lőtt is, de sajnos kissé kisodródva és az oldalhálóba lőtt. 78. perc: Szerencsi próbálkozott lövéssel a dorogi térfél közepén, az életerős lövés a jobb kapufa mellett suhant el. 79. perc: Dlusztust kiállította a játékvezető. 84. perc: Újabb Szerencsi lövés, Borsos védeni tudott. 85. perc: Babinszky tört be a 16-oson belülre, lőni készült, Nyíri Vince becsúszva mentett. 90. perc: Lénárth végzett el szabadrúgást, a labda Pauditshoz került aki a kapura kotorta a labdát Bese azonban védeni tudott. 2 perc hosszabbítás Vége a mérkőzésnek, a végeredmény Dorogi FC - MTK Budapest 0-4!

Kereső

Kiválasztás törlése

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Médi Mecenatúra Program keretében támogatja