2020. május 29. péntek - Magdolna
Online hírfolyam
2019 dec. 02.
Percről percre: megbénult a közlekedés

Szinte lehetetlen feljutni a fővárosba, a 10-es út elesett, a vonatok is késéssel közlekednek.

Útinfó:

09.50 – Piliscsaba és Budapest között a 10-es úton továbbra is nehezen lehet haladni, torlódásra kell számítani.

08.00 – M3-asra vezető út - Szada-Mogyoród között baleset, áll a sor, több autó árokban.

07.00 – 2-es út: 1-1 sávon megy a forgalom. Sejcei elágazó Vác felé, autó megpördül

06.00-tól: M2 -  Gödtől lépésben

Vonatinfó:

15.00 - A délutáni órákban a Nyugati pályaudvarról induló és oda érkező vonatoknál 40-120 perces késekkel és vonatkimaradásokkal kell számolni. Az érintett vonalak: Budapest–Vác–Szob, Budapest–Veresegyház–Vácrátót–Vác, Budapest–Esztergom, Budapest–Lajosmizse, Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony, Budapest–Szeged.

10.50 - Dunakeszi és Göd között Nyugati pályaudvarról Szob felé közlekedő Báthory EuroCity vonat egy vasúti átjárónál összeütközött egy személygépkocsival. A fény- és félsorompó működött, tilos jelzést adott a közút felé. Senki nem sérült meg. A helyszínelés ideje alatt egyelőre mindkét vágányt lezárták a vonatforgalom elől. A Budapest–Vác–Szob vonalon megnövekszik a vonatok menetideje.

10.40 - A Budapest–Vác–Szob vonalon 30-60, esetenként 60-80 perccel hosszabbodik meg a vonatok menetideje. A Nyugati pályaudvaron a havazás miatt nehézkes a váltóberendezések kezelése, vonattorlódások alakulnak ki a Nyugati előtt.

9.40 - A Budapest–Vác–Szob, a Budapest–Vácrátót–Vác vonalon 30-60, esetenként 60-110 perccel hosszabbodott meg a vonatok menetideje.

8.40 - A Budapest–Vác–Szob, a Budapest–Vácrátót–Vác és az Esztergom-Budapest vonalon 30-60, esetenként 60-80 perccel hosszabbodott meg a vonatok menetideje. A Nyugati pályaudvaron a havazás miatt nehézkes a váltóberendezések kezelése, vonattorlódások alakulnak ki a Nyugati előtt.

Előzmény: A Nyugati pályaudvaron egy váltó és kitérő vágány tervezett éjszakai karbantartását nem fejezték be időben. Emiatt három vágányról nem tudnak indulni és érkezni a vonatok, továbbá a Nyugati pályaudvar és a Városligeti elágazás között csak egy vágányon közlekedhetnek a ceglédi vonatok.

Borítókép: 10-es út Facebook csoport / Buna Zoltán (Piliscsaba, Kopár Csárda)

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja