2020. szeptember 18. péntek - Diána
Online hírfolyam
2020 febr. 13.
Forgalomkorlátozások Esztergomban

Február 13-án, csütörtökön forgalomkorlátozásra kell számítani Esztergomban a Helischer utcában és a Bánomi úton.

A Prímás-szigeti parkoló bővítési munkálatai miatt február 13-án, csütörtökön több alkalommal is időszakos útzárra számíthatnak az arrafelé közlekedők. A bontási munkálatok miatti ideiglenes korlátozásokra 08.00-14.00 óra között kerül sor, így a kora reggeli és délutáni csúcsidőszakot nem érintik. Az érintett útszakasz jelentős forgalmat bonyolít le, a Prímás-szigeti parkolóba érkezők mellett a Vitéz János Katolikus Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskolába és a Pézsa Tibor Sportcsarnokba érkezőket is érintik a forgalomkorlátozások. A kivitelező Zöld-Út Kft. igyekszik a legrövidebb időszakokra bevezetni az útzárat, az arrafelé közlekedők türelmét és megértését kéri.

Csőtörés miatt az ÉDV Zrt. félpályás útlezárás mellett felbontja a burkolatot a Bánomi út 15. szám előtt, az úttest páratlan oldalán. A munkálatok várhatóan február 13. 8.00-tól február 20. 8.00-ig tartanak. 

Forrás: esztergom.hu
Fotó: az új parkoló helye a Prímás-szigeten

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja