2020. április 2. csütörtök - Áron
Online hírfolyam
2020 márc. 26.
Karbantartás a 2-es vasútvonalon

Vasútvonal karbantartási munkálatok miatt módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok a 2-es vonalon. A menetrendmódosításra március végén és áprilisban, a hétvégi éjszakákon kerül sor.

A Budapest-Esztergom vonalon egy márciusi és három áprilisi hétvégén, szombatról vasárnapra virradó éjszaka összesen egy vonatot érint a korlátozás. Március 28-29-én, április 4-5-én, 18-19-én és 25-26-án.

A Nyugati pályaudvarról éjjel 2 óra 25 perckor Esztergom felé induló járat utasait a Nyugati pályaudvartól Angyalföld állomásig dízel motorvonat (Desiro) szállítja, majd Angyalföld állomáson Flirt motorvonatba kell átszállni.

Ezeken az éjszakákon Rákosrendező állomáson előre tervezett felsővezeték-karbantartási munkálatokat végeznek, ezért az állomás teljes felsővezeték-hálózatát feszültségmentesíteni fogják. A korlátozás ideje alatt egy esztergomi és egy szobi járat utasait dízel motorvonat szállítja ezen a szakaszon.

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja