2020. április 2. csütörtök - Áron
Online hírfolyam
2020 márc. 26.
Az Eszköz Kft. a lakosság együttműködését kéri

Az Esztergomi Köztisztasági Nonprofit Kft. felhívást tett közzé, amelyben megkérik az ügyfeleiket, hogy a kommunális hulladékaikat zárt, bekötött zsákban helyezzék el a hulladékgyűjtő-edényekbe.

"Tisztelt Lakosság!

A kommunális hulladékszállítás zavartalan biztosítása minden esetben kiemelten fontos feladat. Kollégáink a megfelelő védőfelszerelésben, maszkban, kesztyűben és ruházatban látják el feladataikat, emellett biztosított számukra a szemétszállító járműveken is a szappanos kézmosás és a speciális kézfertőtlenítő szerek folyamatos használata.

Kollégáink egészsége és a hulladékszállítás zavartalan biztosítása érdekében ugyanakkor Önök is tenni tudnak:

- Kérjük, hogy a háztartási hulladékot minden esetben zárt, bekötött zsákokban helyezzék el a kukákban, különös tekintettel a használt papírzsebkendők, szájmaszkok, törlőkendők esetében, annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsük a lehetőségét annak, hogy kollégáink érintkezzenek ezekkel.

- Az Eszköz Kft. személyes ügyfélszolgálata egyelőre szünetel, azonban az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, illetve a 06-33/313-084-as telefonszámon az ügyfelek rendelkezésére állunk.

A kommunális hulladék elszállítása prioritást élvez, így átmenetileg felfüggesztettük a lomtalanítást, valamint a lakosság által a telephelyre beszállított építési és elektronikai hulladék átvételét a járványveszély idejére. A szelektív hulladékszigetek ürítése és a házhoz menő szelektív hulladékszállítás egyelőre az eddig megszokott módon és időpontokban biztosított.

Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy kollégáink és valamennyiünk közös érdekében segítsék munkánkat!

Esztergomi Köztisztasági Nonprofit Kft."

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja