2020. április 2. csütörtök - Áron
Online hírfolyam
2020 márc. 26.
Vasvillával szurkált egy tokodi garázsajtót

A dorogi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. március 25-én 13 óra 51 perckor egy tokodi lakos bejelentette, hogy az utcára nyíló garázsának az ajtaját egy helyi férfi vasvillával szurkálja. A helyszínre kiérkező körzeti megbízottak az ajtón a nyomokat észlelték, azonban a tettest már nem találták a háznál. Az adatgyűjtést követően a férfit azonosították, és azonnal a keresésére indultak. Az egyenruhások tíz perc alatt a lakásáról a Dorogi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A 39 éves férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, és átadta a nyomozóknak a vasvillát is,  akik azt lefoglalták. Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.

Fotó, forrás: police.hu

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja