2020. október 24. szombat - Salamon
Online hírfolyam
2020 szept. 17.
Egy nap sporttal az egészségért Esztergomban

Ingyenes sportbemutatók, értékes nyeremények, több mint 20 sportág, 30 kiállító és izgalmas programok. 2019 után, idén se hagyd ki szeptember 26-án a Magyar Rendészeti Sportszövetség Mozgásban az erő programsorozatának következő állomását Esztergomban!

Szeptember 26-án (szombat) ismét egy igazán színes sportnap várja az érdekődőket, melyet nem érdemes kihagyni Esztergomban a Rugby Club rendezvényterületén, mert kicsiknek és nagyoknak egyaránt garantált lesz a kikapcsolódás és a szórakozás.

Az egész napos aktív programokra történő bemelegítés 10:00-kor veszi kezdetét. Az izgalmas sportbemutatók és látnivalók mellett olimpikonok, elismert sportolók, sportszövetség vezetők is tiszteletüket teszik az eseményünkön!

Velük találkozhatunk a Sportnapon!

 • Gulyás Péter kézilabdázó (A felnőtt kézilabda válogatottban 2006-tól szerepelt, pályára lépett Európa-bajnokságon, világbajnokságon és olimpián is. 2017-ben jelentette be visszavonulását, azóta a veszprémi utánpótlásban edzőként dolgozik.)
 • Huszti Katalin - Exathlon győztes
 • Bozsik Anna - (háromszoros olimpikon, többszörös sífutó és biathlon országos bajnok sífutó szakedző és nordic walking tréner)
 • Erdős Dániel MDSZ ügyvezető igazgató (Magyar Diáksport Szövetség)
 • Molnár László MDSZ stratégiai igazgató (Magyar Diáksport Szövetség)

Igazán menő díjazás

Aki a Magyar Rendészeti Sportszövetség által biztosított pecsétgyűjtő menetlevelet legalább 20 kiállítóval lepecsételteti, egy sorsoláson vehet részt, melyen értékes ajándékokat nyerhet. A játék részleteiről bővebb információt biztosítanak a helyszínen minden résztvevőknek!

Ingyenes kipróbálási lehetőség

A standoknál sporteszköz bemutatókat és kipróbálási lehetőséget biztosítanak a kiállítók EGÉSZ NAP.

Sportnap kiállítói:

 1. RUGBY
 2. KÉZILABDA
 3. KÉZILABDA
 4. KONDI/WORKOUT
 5. AKADÁLYFUTÁS/EXATHLON – (Exathlon programra előzetes jelentkezés szükséges ITT! VIDEÓ a pályáról itt tekinthető meg)
 6. LABDARÚGÁS
 7. STRANDRÖPLABDA
 8. KOSÁRLABDA
 9. KANGOO/JUMPING
 10. LASER TAG célba lövés
 11. ATLÉTIKA
 12. NORDIC WALKING
 13. SÍELÉS
 14. ÍJÁSZAT
 15. AIKIDO
 16. MOTOCROSS
 17. KICK-BOKSZ
 18. BIRKÓZÁS
 19. JUDÓ
 20. JÓGA
 21. KERÉKPÁROZÁS – Bérkerékpár rendszer városi túravezetéssel (Neuzer Kft) ( A kerékpártúrára előzetes jelentkezés szükséges ITT)
 22. EVEZÉS
 23. KAJAK-KENU
 24. ÚSZÁS
 25. VÍVÁS
 26. SAKK, biliárd, csocsó, kártya - RCH klubterem
 27. ERŐ EMELÉS - SZKANDER
 28. PING-PONG
 29. TÁNC - Carmen Táncegyesület
 30. TÁNC - Mozdulat Táncművészeti Egyesület
 31. KEM Rendőrség
 32. MENTŐ esetkocsi
 33. ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS
 34. KATASZTRÓFAVÉDELEM – Tűzoltóautó, tűzmegelőzési sátor
 35. NEMZETI BŰNMEGELŐZÉSI TANÁCS Bűnmegelőzési kisbusz
 36. CSALÁDBARÁT Ország - Rizmajerné Schumicky Teréz Júlia
 37. CIVIL Esztergom – Nemeskéry Klára

Vigyázzunk egymásra

A Covid-19 járványhelyzetre való tekintettel, a Magyar Rendészeti Sportszövetség, az alábbi intézkedéseket hozta annak érdekében, hogy a rendezvény kapcsán a minimálisra csökkentse a koronavírus terjedésének lehetőségét: a rendezvényre történő belépés regisztrációhoz kötött, ahol lázmérőzést és kézfertőtlenítést végzünk minden személynél.

Ugyanitt szájmaszkokat adunk azoknak, akik nem hoztak magukkal. A nap folyamán többször tájékoztatjuk az embereket a vírus megelőzésének lehetőségeiről és felhívjuk a figyelmet az óvintézkedések betartásának fontosságáról, mint pl. szájmaszk használat, kézhigiénia, és megfelelő távolságtartása. A rendezvényre kitelepülő standoknál fertőtlenítőszereket helyezünk ki, melyek az egész nap folyamán használnak a résztvevők. Továbbá tájékoztató táblákat helyezünk ki a rendezvény területén.

Az esemény a Magyar Rendészeti Sportszövetség Mozgásban az erő programjának soron következő állomása.

További információk>>

Kereső

Kiválasztás törlése

Médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja