2020. július 11. szombat - Nóra, Lili
Online hírfolyam
2012 jún. 20.
Életmentő körzeti megbízottak

„Ha kell, életem kockáztatásával is” – mondta ki egykor eskütételekor az az esztergomi körzeti megbízott, akit lakástűzhöz riasztottak kedden délelőtt.

 

A rendőr úgy tudta, hogy a Csatai úti házban emberek is tartózkodnak, egy édesanyát és két gyermekét kell kimenteni. A rendőr nem várt a tűzoltók megérkezéséig, bement a házba, ott azonban senkit sem talált. A tűz során személyi sérülés nem történt, de a rendőrt füstmérgezés miatt megfigyelésre kórházba szállították.

 

A Tatabánya melletti Tarján községben is rendkívüli helyzettel álltak szembe a körzeti megbízottak kedden. Egy öngyilkosságot kellett megakadályozniuk. Egy 49 éves helybéli férfit kellett háza melléképületének tetejéről lehozniuk. Bár a férfi nem volt magasan, a földön lévő kövek és vas tárgyak miatt azonban a rendőrök életveszélyesnek ítélték a helyzetet, ezért jobbnak látták, ha szép szó helyett a határozott fellépést választják, ezért felmásztak a férfihoz. Épp ugrani készült, mikor a rendőrök egy gyors mozdulattal visszarántották, majd biztonságba helyezték.

 

Tatabánya, 2012. június 20.

 

Léber Gabriella r. hdgy. Sajtóreferens

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja