2020. május 28. csütörtök - Emil, Csanád
Online hírfolyam
2012 jún. 21.
NYÁRI DIÁKRENDŐR PROGRAM KÖZÉPISKOLÁS DIÁKOKNAK

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és Tatabánya Megyei Jogú Város anyagi támogatásával, a Bűnmegelőzési Osztály szakmai támogatásával a Tatabányai Rendőrkapitányság önkéntes nyári idegenforgalmi diákrendőr programot indít.

 

A program célja, hogy az idegenforgalmilag frekventált városrészekben (Gyémánt fürdő, városközpont, Turul környéke) ezzel a módszerrel segítsük a turisták felvilágosítását, segítését, a bűncselekmények megelőzését. A program kiváló lehetőséget nyújt a középiskolás diákoknak ahhoz, hogy a Rendőrség munkájába betekintést nyerjenek, megismerkedjenek a kollégákkal.

 

A program keretén belül a diákok a fenti logóval ellátott pólót kapnak egyenruhaként, és figyelemfelhívó szóróanyaggal járják a város és a strand területét. A napi munkát a Tatabányai Rendőrkapitányság koordinálja. A diákok minden reggel eligazítást kapnak. A napi szolgálatbeosztást a a Tatabányai Rendőrkapitányság szabja meg a diákokkal egyeztetve.

 

20 fő jelentkezését várjuk. A jelentkezési lapokat a www.police.hu/komarom weboldalról lehet letölteni. A jelentkezési lapokat kérjük a következő címre megküldeni 2012. július 5-ig: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály 2800. Tatabánya Komáromi u. 2. Vagy e-mail-ben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. A további tudnivalókról a megadott e-mail címre küldünk majd tájékoztatást, érdeklődni lehet a következő telefonszámon:

34/517-755

 

Innen letölthető a jelentkezés.

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja