2020. október 24. szombat - Salamon
Online hírfolyam
2012 jún. 25.
Díjkitűzés: 1 millió forint nyomravezetői díj a rablóért cserébe!

1 millió forintot fizet a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság annak, aki megnevezi azt a férfit, aki 2012. január 12-én 16:57 órakor fegyvernek látszó tárggyal a kezében bement egy dorogi lottózóba, majd onnan az aznapi bevétellel távozott.

 

A férfit a lottózó biztonsági kamerája rögzítette. Az elkövető kb. 30-35 éves, kb. 170 cm magas, fehér bőrű. Átlagos, de inkább vékonyabb testalkatú. A fején fehér színű baseball sapkát viselt, simléderén „birodalmi vaskereszt” hímzéssel. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű bomberdzsekit, alatta fekete felsőruházatot viselt, melynek kapucniját a baseball sapkára húzta.

 

Száját fekete kendővel, vagy sállal takarta el. Alsóruházata szintén sötét színű volt, cipője fekete. A férfi magyarul, akcentus nélkül beszélt, kissé mélyhangon, feltehetően jobb kezes. A fegyvernek látszó tárgy fekete színű pisztolyhoz hasonlított, mely szekrény táras volt. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 1 millió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki olyan információt hoz a hatóság tudomására, mely alapján az elkövető személyazonossága egyértelműen megállapítható.

 

A Rendőrség a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén várja a bejelentéseket. A bejelentő adatait kérésre a Rendőrség zártan kezeli. A díjkitűzés annak visszavonásáig érvényes, de később 2027. január 12-én hatályát veszti.

 

Tatabánya, 2012. június 25.

 

Léber Gabriella r. hdgy. Sajtóreferens

Kereső

Kiválasztás törlése

Médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja