2021. január 16. szombat - Gusztáv
Online hírfolyam
2012 jún. 26.
Kedvezményes vonatjegy a VOLT fesztiválra!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 33 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Sopron állomásra a június 27. és 30. között megrendezésre kerülő XX. VOLT Fesztiválra utazóknak.

 

A nyári szórakoztató programok kiemelkedő eseménye a jubileumi XX. VOLT Fesztivál. A soproni rendezvényre készülődő utasok az ország bármely jegypénztárában megvehetik a 33 százalékos alkalmi menettérti jegyet. A kedvezményes utazás legkorábban június 26-án, kedden kezdhető meg. A visszautazást legkésőbb a rendezvény zárását követő napon, július 1-jén, hétfő éjfélig kell befejezni.

 

A 33 százalékos alkalmi menettérti jegyet le kell bélyegeztetni. A bélyegeztetést a fesztivál helyszínén – a bejárati Info pontnál – kérhető naponta 11 és 19 óra között, vagy a soproni vasútállomás személypénztárában naponta 3 és 11 óra, illetve 19 és 23 óra között.

 

Az alkalmi menettérti jegyet tehát annak lebélyegzésével kell érvényesíteni, és a visszautazás során, a vonaton a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni. A kedvezményes jegyváltási lehetőségről és a felhasználás feltételeiről részletes tájékoztató a MÁV-START Zrt. honlapján, a www.mav-start.hu oldalon található, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 (40) 49 49 49-es telefonszámán kérhető.

 

MÁV-START Zrt.

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja