2020. november 27. péntek - Virgil
Online hírfolyam
2012 szept. 07.
Esztergomban a KDNP önállóan indul a 2014-es választásokon

Esztergomban a KDNP megkezdte a felkészülést a 2014-es választásokra, és mind a tíz körzetben önálló jelölteket indít - tájékoztatta a párt márciusban megválasztott városi elnöke pénteken az MTI-t.

 

Révfalvi Gergely közölte: Esztergomban nincs Fidesz-KDNP-szövetség és a képviselő-testület fideszes csoportja sem használhatja a Fidesz-KDNP-frakció megnevezést, mivel a képviselők között nincs kereszténydemokrata politikus, a jelenlegi fideszes képviselőket pedig a KDNP nem jelölte. Az elnöke hozzátette, hogy kereszténydemokraták esztergomi szervezete morálisan elítéli, és egyben elhatárolódik a független Tétényi Éva polgármester és a fideszes többségű képviselő-testület által együttesen végzett "közösségromboló politikától", és azt mindkét fél részéről a közhatalommal való visszaélésnek minősíti.

 

"A helyi KDNP nem vallási csoportosulás, hanem a helyi politikai akaratképzés része, amely közéleti tevékenységét nem a problémák mélyítésére, hanem azok megoldására összpontosítja, a keresztény értékek figyelembe vételével, javító szándékkal" - fogalmazott Révfalvi Gergely.

 

forrás: MTI

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja