2020. november 27. péntek - Virgil
2012 szept. 21.
MÁV: Hajtánypálya és mozdonyszimulátor az Andrássy úton

Az idei évben a MÁV Csoport, a GYSEV és a Volán közös standon jelenik meg az Autómentes Nap (szeptember 22.) budapesti, Andrássy úti rendezvényén.

Szombaton egyebek közt mozdonyszimulátorral, működő hajtánypályával, kerti vasúttal és játékokkal várjuk a kilátogatókat. A közös standon az érdeklődők kipróbálhatják ügyességüket a MÁV Zrt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasút által kitelepített hajtányon, rajzolhatnak, színezhetnek, kirakózhatnak játszósarkunkban.

Emellett megismerhetik a különleges mozdonyszimulátort, melyben mindenki megtapasztalhatja a mozdonyvezetés élményét különböző pályákon, változatos időjárási körülmények között. Élethűen megjelenített vonatbelső installációnkban a rendezvényre látogatók megpihenhetnek, továbbá megtekinthetik a vasúti kerékpárszállítás egyik módját is. A kilátogatók nagyképernyős tévén érdekes, hasznos információkat kaphatnak az utazásokkal kapcsolatosan, s a Közlekedési Korzón osztogatott kuponfüzettel számos kedvezményhez juthatnak. A BKK, a GYSEV, a Volán, és a MÁV Csoport közös játékán résztvevők pedig hasznos nyereményekkel gazdagodhatnak.

Ehhez az egyes állomásokon vicces, érdekes feladatokat kell végrehajtaniuk, melynek végén a közös pihenősátorban kaphatják meg jutalmukat. Ezen kívül számos egyéb érdekességgel várjuk az érdeklődőket standunkon, az Andrássy út Vörösmarty és Szív utca közötti szakaszán.

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja