2020. november 27. péntek - Virgil
Online hírfolyam
2012 szept. 24.
Wasabi Kht. koncert Esztergomban

A Wasabi Kht. alterrock, pop, jazz és elektronika egyvelege. Nagy Gábor (ex-Zanzibár) gitáros, és az elbűvölő jazz-énekesnő, Hajdu Nelli, alapították a zenekart, Hain Rékával (basszusgitárossal), Bodzsár Tamással (billentyű, trombita), Kludovácz Csabával (dob) 2010-ben.

 

A zenekar első klipes számát (Hol Halnak meg a galambok) illetve a Csodabogár című dalt számos rádió mellett az Mr2 Petőfi rádió is műsorára tűzi. Több ízben is játszottak már a Kiscsillag, a Magashegyi Underground, és a Carbonfools előtt, felléptek már számos fesztiválon (Pafe, Fishing on Orfü, Veszprémi Utcazene, Sziget), és egyéb rendezvényeken (Magyar Dal Napja, Hangfoglalás, Szerencse Szombat).

 

A lassan 2 éves Wasabi Kht. zenekar először látogat Esztergomba, ahol önálló egy koncert keretein belül, többek között a Szerencse Szombatból jól ismert két számát is prezentálja („Aranyat Ér” és „Csodabogár”) a nagyérdeműnek. A Wasabi Kht. két női tagja, a főhősnő Nelli és a basszusgitáros Réka az esztergomi koncerten (is) Zoe Phobic ruhákban lépnek színpadra.

 

A zenekar Elixír című számából készült klip még októberben napvilágot lát. október 12. Kaleidoszkóp Ház – Esztergom, 21:00 facebook esemény:

 

https://www.facebook.com/events/269833563128343/

 

 

 

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja