2019. május 20. hétfő - Bernát, Felícia
2012 szept. 25.
SAJTÓKÖZLEMÉNY- Több száz millió veszett oda!

Több száz milliós segítség veszett oda Esztergomban.  Mint ismeretes Esztergom Városa - a Tétényi Éva által fémjelzett, 2010-ben indított adósságrendezési eljárás óta - súlyos likviditási gondokkal küzd.

Most azonban több, az adósságrendezésben résztvevő hitelező a Fidesz- KDNP frakcióval való tárgyalásokat követően úgy döntött, hogy a város felé fennálló, szeptember 30-án esedékes követelésére fizetési haladékot nyújt be december végéig, ezzel biztosítva rövid távon a város fizetőképességének helyreállítását.

A hitelezői nyilatkozatokat egy részét a mai nap folyamán eljuttattuk a Hivatalba. Frakciónk azonban megdöbbenve értesült arról, hogy a dr. Balla Sándor aljegyző vezette hivatal Tétényi Éva utalványozásával 7 nappal a fizetési határidő lejárta előtt elutalta az összeget. Ez a több százmillió forint átmeneti segítséget nyújtott volna a városunknak, mely néhány hónapra megoldotta volna Esztergom fizetőképességét, ezzel időt adva a helyzet megoldására.

Fidesz- KDNP Esztergomi Frakció

Kiválasztás törlése