2020. november 26. csütörtök - Virág
Online hírfolyam
2012 szept. 27.
Figyelem! Női sofőrt keresünk!!!!!!

Női sofőrt keres a Régió Tv Esztergom! Egy térfigyelő kamera rögzíti, ahogy a koccanás után, szó nélkül elhajtott a helyszínről!

 

Annak az A osztályos szürke Mercedes-nek a női sofőrjét keresi televíziónk, aki hétfő este, 18 óra 5 perckor leparkolt gépjárművével a Poór Antal térre, majd amikor 19 óra 44 perckor elhagyja a helyszínt, beletolatott a televíziónk tulajdonában álló Chevrolet Aveo típusú személygépkocsiba. Egy térfigyelő kamera rögzítette az eseményt.

 

A felvételen jól látszik, hogy az ütközés után a sofőr saját autójával megvilágítja a televízió tulajdonában lévő gépjárművet, majd egy kicsit odébb áll, ahol a saját gépjárművét is megnézi, ezután tovább hajt. A Régió Tv keresi a gépjárművet és annak női sofőrjét is, SOS várjuk jelentkezését. Amennyiben nem jelentkezik, kénytelenek leszünk, a nálunk lévő felvétellel együtt a Rendőrséghez fordulni, és feljelentést tenni valamint nyilvánosságra hozni azt!!!

 

Régió Tv Esztergom

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja