2020. november 27. péntek - Virgil
Online hírfolyam
2012 okt. 03.
Elektronikai hulladékgyűjtés Esztergomban!

Az Esztergomi Köztisztasági Kft. 2012. október 20-án szombaton elektronikai hulladékgyűjtést szervez Esztergomban. A gyűjtőpont Esztergomban a Poór Antal téren lesz, ahol egy konténerbe lehet elhelyezni az elektronikai hulladékot.

 

A gyűjtőakció során az esztergomi lakosoknak lehetőségük van a gyűjtőponton ingyenesen leadni a háztatásokban keletkezett elektronikai hulladékot (elektromos háztartási gépek, elektromos szerszámok, számítógépek, ép állapotban lévő televíziók és monitorok, elektromos tűzhelyek, hűtőgépek, MP3 és CD lejátszók stb.) valamint ólomakkumulátorokat. Kérjük a lakosságot, hogy a lomtalanítások alkalmával ne helyezzenek ki olyan hulladékot, melyet az elektronikai gyűjtés alkalmával lehetőség van leadni.

 

A város és környékének tisztántartása érdekében kérnénk minden ügyfelünket, hogy a környezetvédelmével kapcsolatos felelősségteljes hozzáállását azzal is igazolja, hogy az elektronikai hulladékok biztonságos ártalmatlanításáról a közszolgáltató által biztosított, ingyenes szolgáltatás keretében gondoskodik. A gyűjtési akció napján, reggel 8-tól 14 óráig lehet az elektronikai hulladékot leadni.

 

Esztergomi Köztisztasági Kft. 2500 Esztergom, Poór Antal tér 1.

 

Telefon: 06 33/ 313-084, 313-848

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja