2020. november 27. péntek - Virgil
Online hírfolyam
2012 okt. 03.
Előzetes letartóztatásra vár a gyanúsított

Öt rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsít egy 23 éves esztergomi férfit az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Vagyon elleni bűncselekmények és súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítványozta előzetes letartóztatását.

 

A férfit 2012. október 2-án fogták el és vették őrizetbe a nyomozók, miután bántalmazta volt élettársát. Négy vagyon elleni bűncselekmény elkövetése mellett most már súlyos testi sértés kísérletével is gyanúsítja a büntetett előéletű gyanúsítottat az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A hatóság a terhére rótt bűncselekmények súlya alapján és feltételezve, hogy szabadlábra helyezése esetén újabb szabadságvesztéssel sújtandó bűncselekményt követne el, valamint a sértett és a tanúk befolyásolásával és megfélemlítésével megnehezítené, illetve veszélyeztetné a bizonyítási eljárást, indítványozta előzetes letartóztatását.

 

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja