2020. november 27. péntek - Virgil
Online hírfolyam
2012 okt. 08.
Hibát hibára halmozott

Papírok nélkül, lejárt műszakival, ittasan vezetett és a biztonsági övét sem használta az a férfi, akit 2012. október 7-én délután igazoltattak a dorogi járőrök Tokodaltáró belterületén, de ez még nem minden.

 

A rendőrök először jogosítványát és a Skoda Favorit forgalmi engedélyét kérték a jármű vezetőjétől. Előbbivel nem rendelkezett, a kocsi műszaki engedélye pedig 2011. július 16-án lejárt. Az autót egyébként 2012. július 22-én vásárolta a férfi, de átírásáról nem gondoskodott az okmányirodában és a kötelező felelősség biztosítást sem kötötte meg. Ezt követően a rendőrök a biztonsági öv használatának elmulasztását kérték számon a gépjármű vezetőjén, majd ellenőrizték, fogyasztott-e alkoholt, mielőtt autóba ült volna. Utóbbi szintén bizonyosságot nyert, a szonda ittasságot mutatott, ezért a férfit további intézkedés céljából előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra. A férfival szemben a fenti szabálysértések elkövetése miatt szabálysértési és közigazgatási eljárást kezdeményeztek a járőrök, az ittas járművezetés miatt viszont büntetőeljárás indult vele szemben.

 

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja