2020. május 29. péntek - Magdolna
Online hírfolyam
2013 febr. 08.
„Adjon vért! Váljon a mindennapok hősévé!”

2008. február 11-én, Esztergom-Kertvárosban szolgálatteljesítés közben hősi halált halt Borbély Zoltán posztumusz rendőr hadnagy. Emlékére 2010-től minden év február 11-e Magyarország Rendőrségének hivatalos véradó napja.

 

Komárom-Esztergom megyében idén két helyszínen adhatnak vért azok, akik szeretnének a „mindennapok hősévé” válni. 2013. február 11-én (11:00-17:00 óra között) Tatabányán a Vértes Center földszintjén, február 12-én (10:00-15:00 óra között) pedig az Esztergomi Rendőrkapitányság épületében. A rendezvényen kép- és hangfelvétel készítésére lehetőséget biztosítunk!

 

A riportkészítés ideje: 2013. február 11. (hétfő) 11:30 óra A riportkészítés helye: Tatabánya, Vértes Center Tatabányán a Magyar Vöröskereszt és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság érdekes programmal várja nem csak a véradókat. A Magyar Ifjúsági Vöröskereszt sminkelt sérülésekkel, annak ellátásával, Ambu-babán történő újraélesztés gyakorlásával vesz részt a rendezvényen.

 

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya prevenciós kisfilmek vetítésével és drogtotóval készül, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága pedig elhozza „részeg szemüvegeit”, melyek segítségével kipróbálható, hogyan változik meg látásunk, térérzékelésünk, egyensúlyunk alkoholfogyasztás során. Továbbá az ÁNTSZ AIDS-tanácsadást tart és tápláltsági állapotfelmérést végez.

 

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja