2019. december 12. csütörtök - Gabriella
Online hírfolyam
2015 aug. 10.
Vigyázat csalók! Ismét ál-vízműves bukkant fel a megyében

Az elmúlt napokban ismételten felbukkantak olyan személyek Dorogon,akik az ÉDV Zrt. megbízásából belső hálózat átvizsgálására, valamint duguláselhárításra hivatkozva próbáltak bejutni fogyasztóinkhoz.

 

 

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. ismételten és nyomatékosan felhívja tisztelt fogyasztói figyelmét, hogy a lakásba csak a Vízmű által rendszeresített fényképes, sorszámmal ellátott, a személyazonosító igazolvánnyal együtt érvényes igazolvánnyal rendelkező szakembereket engedjenek be. A vízmérő leolvasások időpontját egységes, emblémával ellátott értesítőn helyezzük ki a tömblakások bejárati ajtajára, melyről minden esetben értesülhetnek az érintettek.

 

A vízmérő soron kívüli ellenőrzését belső nyomtatványokkal és jegyzőkönyvekkel rendelkező kollégák végzik. A lakásban történő eseti vízmintavételt csak a fogyasztó megrendelésére, vele egyeztetett időpontban lehet elvégezni, ahogyan a belső csatornahálózat tisztítását is. Kérjük tehát, hogy minden esetben győződjenek meg az ilyen munkák elvégzésére hivatkozó személyek azonosságáról.

 

Ezen felül tájékoztatjuk Önöket, hogy az ingyenesen hívható 112-es segélyhívószámon tett bejelentések alapján a rendőrség azonnal intézkedni tud a hasonló esetek felderítésében. Arra bíztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy legyenek figyelmesek, éberek, vigyázzanak értékeikre!

 

Az Önök szolgáltatója:

 

Északdunántúli Vízmű Zrt.

 

www.edv.hu

 

Fotó:szeretgom.hu

Kereső

Kiválasztás törlése

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Médi Mecenatúra Program keretében támogatja