2019. december 12. csütörtök - Gabriella
Online hírfolyam
2015 szept. 01.
Ötajtós kompakt kocsival jelentkezik a Suzuki: jön az új BALENO
Az új Baleno, amely a Frankfurti Nemzetközi Autószalonon tartja világpremierjét, minden eddiginél magasabbra teszi a mércét az ötajtós kompakt kocsik kategóriájában.

A Majna melletti Frankfurtban megrendezendő 66. Frankfurti Nemzetközi Autószalon a sajtó számára szeptember 15–16-án, azt követően a nagyközönség előtt szeptember 17–27. között lesz nyitva. A Suzulight modell 1955-ös színre lépése óta a Suzuki egész sor olyan kompakt gépkocsit gyártott, amely használati értékével rácáfol méretére.

 

A Baleno hasznosítja a vállalat kisautós tapasztalatait: elegáns és karakteres formavilág, tágas utas- és csomagtér, valamint számos technológiai újdonság jellemzi. Az új megoldások közé tartozik a merev, mégis könnyű új generációs platform, a pontosan reagáló, közvetlen befecskendezésű egyliteres BOOSTERJET turbómotor, valamint az SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) rendszer, vagyis a Suzuki „okos”, integrált gyújtásgenerátorral felszerelt rásegítő hibridmegoldása. Mindezekkel a vezetés egyszerre élvezetes és hatékony, a Baleno pedig több, mint jó kinézetű, kényelmes autó.

 

A minden tekintetben új Baleno jövő tavasztól lesz kapható Európában.

Kereső

Kiválasztás törlése

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Médi Mecenatúra Program keretében támogatja