hírdetés
Főoldal/Testületi ülés/Élő közvetítés a Testületi ülésről
Testületi ülés
Élő közvetítés a Testületi ülésről
2013. máj. 09. / 16:58

Hozzászólások

városi2013-05-10 17:59#5
Te banya! Épp a hogyan fogjunk férjet házi tréningről jött be, amit munkaidőben tartottak. Aztán sóvárogva gondoltak a 7 és fél millás klotyóra, ahol zuhanyozó is lesz.
banya462013-05-10 08:49#4
FELHÁBORÍTÓ, MINT MINDÉG AZ EGÉSZ TESTÜLETI ÜLÉS, ÉLÉN A POLGÁRMESTER ASSZONNYAL!! AKI ELTŰRI A BUTA HELYESÍRÁSSAL TELI SEMMITMONDÓ TÁBLÁS URAKAT. ŐK CSAK AZÉRT VANNAK OTT, HOGY MEGCSINÁLJÁK A KABARÉT. "a városnak elég az élősködökből"! NEKEM PEDIG ÖNÖKBŐL, ÉS A MINDENKI ÉVÁJÁBÓL!! VALAKI MONDJA MÁR MEG A T. POLGÁRMESTERNEK , HOGY SENKI SEM KÍVÁNCSI A VÁLLÁRA, ÉS A MELLTARTÓ PÁNTJÁRA! ELÉG A CINIKUS MOSOLYOKBÓL, ÖNTELT, NAGYKÉPŰ, VÁROSUNKÉRT SEMMIT SEM TEVŐKBŐL!!! JÓ LENNE, HA Ő MONDA LE, NEM PEDIG A TESTÜLETET KÉRI ERRE MINDEN EGYES ALKALOMMAL!! HÁT ENNYI.
városi2013-05-09 20:51#3
J. Erika! Csöndben kellene maradni........ ...
LOL2013-05-09 19:42#2
ahogy látható éva semmit nem vesz komolyan... teljesen alkalmatlan, az ülés vezetésre, döntések meghozására is. fletó elvtársa is hasolnó cipőben járt a teljes leépülés utján... azóta is úgy viselkedik mint akinek elmentek otthonról
LOL2013-05-09 19:08#1
Éva nem bírja elviselni a tényeket. A tér neki csak a csürhe hőbölgésére volt jó, hogy az esztergomi emberek féljenek arra menni bizonyos időpontokba, mert agresszív, félelem és erkölcs nélküli emberek minősíthetelen módon viselkedtek.

Ezt megelőzőnen a téren rettentő színvonalas rendezvények voltak, emlékeim szerint teltházzal, alig lehetett mozogni a tömegben, mint amúgy minden nagyobb vásorban nyáron... ez a természtes.

éva stílusa, testületi vezetése minősíthetelen, diktatórikus. Rossz nézni ahogy vihog mindenen, aztán másik pillanatban meg hőbölög.... nem teljesen ép az elmeállapota, ráadásul hibát, hibára halmoz.

Nem sokat kell már elviselni, lassan választás és ezek eltakarodnak innen.