2021. október 24. vasárnap - Salamon
Archívum
2011 ápr. 01.
Mi lesz veled Esztergom?

Nem hív össze több testületi ülést, valamint tartós akadályoztatást jelentett be Tétényi Éva a csütörtöki ülésen. Ezzel új választásokat és a testület feloszlatását szeretné elérni a polgármester, mert szerinte nincs más megoldás. A Fidesz-KDNP esztergomi frakciója szerint ezzel a húzással Tétényi Éva a várost véglegesen tönkreteheti és a vagyonfelosztás felé sodorja Esztergomot.

Meglepő fordulattal kezdődött a csütörtöki rendes testületi ülés Esztergomban. Tétényi Éva egy rövid beszédet követően tartós akadályoztatást jelentett be, majd elhagyta az üléstermet. Legközelebb csak a reorganizációs terv elfogadása miatt hívná össze a testületet. A Fidesz-KDNP szerint Tétényi Éva egy előre megírt forgatókönyv szerint jár el. Szerintük ezzel a lépéssel a város a vagyonfelosztás sorsára juthat. Tétényi Éva az együttműködés hiánya miatt és több az őt szerinte hátráltató intézkedések miatt jelentett tartós akadályoztatást. A Fidesz esztergomi szervezete ma délután 14:30-kor tart sajtótájékoztatót a történtekről. Az RTVE a tegnapi testületi ülésről munkaértekezletté átalakult ülést este a 19 órási Híradót követően közvetít!

 

Legnépszerűbb videók
Kereső
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja