2021. szeptember 17. péntek - Zsófia
Archívum
2011 ápr. 06.
Lemezbemutató turné

Elkészült a Subscribe harmadik nagylemeze, a Bookmarks. A budapesti zenekar április 8-án országos turnéra indult, melyre térségünk zenekedvelő lakóit is várja.

Az 1999-ben alakult zenekar eddig két nagylemezt és egy kislemezt jelentett meg. Második mesterművűk 2008-ban megnyerte a Fonogram-díjat az év hazai modern rock albuma kategóriában. A számtalan stíluselemeket ötvöző együttes hozzávetőlegesen ezer koncertet adott már, jártak többek közt Csehországban, Ausztriában, és Szerbiában is. A zenekar az elmúlt három hónapot próbákkal és stúdiózással töltötte, hogy elkészítse eddigi legizgalmasabb, legszínesebb, új zenei megoldásokkal teli albumát, a Bookmarks-ot. A lemezbemutató turné április 8-án Debrecenből indult, érinti Tatabányát, Szegedet és Dunaújvárost is. Ezen kívül a Subscribe a fővárosban is látható lesz, többek között a Művészetek Palotájában ad egy különleges unplugged koncertet.

 

Legnépszerűbb videók
Kereső
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja