2021. szeptember 17. péntek - Zsófia
Archívum
2011 ápr. 06.
Tömegközlekedés nélkül maradhat Esztergom

Közleményben jelezte a Vértes Volán, hogy júniustól megszünteti a helyi járat közlekedést Esztergomban, mert az Önkormányzat 112 millió forinttal tartozik a társaságnak. A Volán Zrt. vezérigazgatója szerint a problémát súlyosbítja az adósságrendezési eljárás is, mert bár befogadták a követelésüket, mégsem történt kifizetés.

A Vértes Volán már többször kezdeményezte a probléma megoldását, eredmény nélkül, így hétfőn személyesen kézbesítették a tömegközlekedés felmondásáról szóló levelet az esztergomi Önkormányzatnak. A vállalat szerint valószínűsíthető, hogy kénytelenek lesznek veszteségként elkönyvelni a ki nem fizetett összeget. Múlt hét csütörtökön ugyan szerepelt a napirendek között a tömegközlekedés kérdése, azonban a testületi ülés elmaradt, mert Tétényi Éva polgármester tartós akadályoztatást jelentett be és közölte, csak akkor hívja össze legközelebb a testületet, ha a reorganizációs tervről kell szavazni.

Legnépszerűbb videók
Kereső
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja