2021. szeptember 17. péntek - Zsófia
Archívum
2011 ápr. 08.
Sajtóközlemény

Április 8-án Zarándoklat Esztergomért elnevezéssel gyalog indulok útnak Esztergomból a budapesti Szent István térre, hogy nyílt levelet vigyek Magyarország Miniszterelnökének, Esztergom Város Díszpolgárának.

A nyílt levélben arra kérem Őt, hogy ígéretéhez híven nyújtson segítő kezet az esztergomi polgároknak és segítsen elérni célunkat, az előrehozott választást. Azért, hogy az adósságrendezési eljárás ne végződjön vagyonfelosztással, és mindennek a felelősségét ne velem vitessék el, kijelentem, hogy 2011. április 18-án, 18 órára rendkívüli képviselő- testületi ülést hívok össze. Ezen az ülésen, éppen azért, hogy az előrehozott választás ne okozzon automatikusan vagyonfelosztást, a reorganizációs terv elfogadása lesz a fő napirendi pont. Ezen a képviselő-testületi ülésen minden olyan előterjesztést meg kívánok tárgyalni, amely feltétlenül szükséges ahhoz, hogy a város működhessen, és ne kelljen az itt élőknek tovább szenvednie. Ilyen többek között a Vértes Volán ügye, amelyet december eleje óta többször tűztem napirendre, de a testület nem volt hajlandó tárgyalni. A Meggyes-csoport minden esetben bizonyította alkalmatlanságát. Felelőtlen politikai és gazdasági magatartásuk most őket is megijesztette. Elég volt. Ezeket az ügyeket tovább nem szabad halogatni, és semmilyen személyes, politikai, vagy gazdasági érdek nem írhatja felül egy közösség, egy város érdekeit.

 

Tétényi Éva Esztergom Város Polgármestere

Legnépszerűbb videók
Kereső
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja