2021. szeptember 17. péntek - Zsófia
Archívum
2011 ápr. 08.
Steindl Balázs elvállalná az alpolgármesterséget!

Nagy bejelentést tett a csütörtöki munkaértekezleten a Fidesz-KDNP képviselő csoportja. Steindl Balázs frakcióvezető bejelentette, hogy elvállalná az alpolgármesteri pozíciót, hogy ezzel megmenthessék a várost a vagyonfelosztástól, mondta el a képviselő.

Tétényi Éva még októberben egyenként kérdezte meg a Fidesz-KDNP frakció tagjait az alakuló ülésen, hogy elvállalnák-e az alpolgármesteri pozíciót. Az akkori jelöléseket visszautasították a képviselők arra hivatkozva, hogy Tétényi Éva előzetesen nem egyeztetett velük. A tegnapi sajtónyilvános munkaértekezleten a Fidesz-KDNP képviselői elmondták,Tétényi Éva még azóta sem vonta vissza Steindl Balázs jelölését, így az még mindig fent áll. Múlt hét csütörtökön Tétényi Éva tartós akadályoztatást jelentett be, arra hivatkozva, hogy a Fidesz-KDNP képviselői nem hajlandóak az együttműködésre és minden tekintetben ellehetelenítik a polgármester munkáját. Steindl Balázs frakcióvezető hangsúlyozta, ők készek az együttműködésre, ezért is adnak alpolgármestert. Tétényi Éva kiadott sajtóközleményében az olvasható, hogy rendkívüli testületi ülést hív össze április 18-ra, ahol a képviselők dönthetnek a reorganizációs terv elfogadásáról valamint az alpolgármester kérdéséről is. Az ülést az rtve.hu élőben közvetíti.

 

Legnépszerűbb videók
Kereső
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja