2021. szeptember 17. péntek - Zsófia
Archívum
2011 ápr. 08.
Meggyes Tamás házfelgyújtását ünnepli Tétényi Éva?

Tétényi Éva Budapestre menetel állítólag Esztergomért, de mégis április 8-t választotta „túrájának” időpontjaként. Ez a dátum éppen Meggyes Tamás előző polgármester házfelgyújtásának évfordulója. A polgármester- asszony ezekkel a törekvésekkel az egész várost „égeti fel”, amely nem meglepő, hiszen olyan emberek segítségével, támogatásával teszi mindezt, akik között ott van az az ember is, akit jogerősen elítélt a bíróság a volt városvezető házának felgyújtásáért.

 

Tétényi Éva április 8-án Budapestre indul. A kérdés csupán csak az, hogy miért is választotta ezt a dátumot? Hiszen semmilyen évforduló nem köthető ehhez a naphoz, csak és kizárólag Meggyes Tamás volt polgármester házának felgyújtása. Ráadásul Tétényi szimpatizánsai között ott van az az ember, akit jogerősen elítélt a bíróság a merénylet felbujtójaként, és, aki jelen volt októberben az alakuló ülésen. Ez az ember bírósági jegyzőkönyvbe mondta, hogy több mint 10 millió forintot fordított egy olyan médiakampányra, amely Esztergom előző városvezetőjét járatta le. A pénteki meneteléshez az is hozzátartozik, hogy Tétényi Éva ezzel Esztergomot „égeti fel”, mert az Önkormányzati csődtörvény kimondja, ha testület feloszlatását kezdeményezik, az azonnali vagyonfelosztást eredményez. Így a Fidesz- KDNP frakció esztergomi képviselő csoportja arra kéri Tétényi Évát, hogy budapesti menetelés helyett, a Polgármesteri Hivatal Nagytermébe vonuljon be és kezdje meg a munkát, mert így az esztergomiakat bünteti.

 

Fidesz- KDNP Frakció Esztergomi képviselő csoportja

Legnépszerűbb videók
Kereső
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja