2021. szeptember 29. szerda - Mihály
Archívum
2011 ápr. 14.
Válasz Tétényi Éva vádjaira

Tétényi Éva szerdai közleményében engem hibáztat a csődeljárás megindításáért. Ezúton emlékeztetem a polgármester-asszonyt, hogy november 18-án 11 határozati javaslatot fogalmaztunk meg és fogadtunk el, amellyel megakadályozhattuk volna a csődeljárás elindítását, azonban Ön ezt megtagadta, nem írta alá a határozatokat, és rázúdította a csődeljárást Esztergomra, és lakosságára.

Tétényi Éva szerint: a csődeljárás „Steindl Balázs döntése nyomán indult el”. Nos úgy vélem, aki figyelemmel kísérte az elmúlt hónapok testületi munkáját tudja, hogy Tétényi Éva a március 31-ei testületi ülésen kijelentette: büszke arra, hogy elindította a csődeljárást. Tétényi Éva vádjai pedig azért sem helytállóak, mert november 18-án 11 határozatot terjesztettünk a testület elé, amely megakadályozhatta volna a csődeljárást. Ezt a testület el is fogadta 10 igen 2 nem (Tétényi, Nyíri MSZP) és 2 tartózkodás arányában, azonban a polgármester- asszony törvénysértően nem írta alá ezeket a határozatokat, és inkább elindította a jogszabályt sértve az adósságrendezési eljárást, amelynek egyre inkább érezhetjük következményeit mindannyian.

 

Mindezek tükrében úgy vélem, Tétényi Éva közleménye annak a lejáratókampánynak a folytatása, amit a polgármester-asszony október óta folytat a Fidesz- KDNP frakciója ellen. Ezért nyomatékosan arra kérem, hagyjon fel ezzel a kommunikációval és kezdjen el végre dolgozni, mert az esztergomiak számítanak rá és a testületre.

 

Steindl Balázs Frakcióvezető Fidesz- KDNP


Esztergom

Legnépszerűbb videók
Kereső
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja