2021. szeptember 17. péntek - Zsófia
Archívum
2011 ápr. 18.
Párkányba és Komáromba is szállít a Vértes Volán

Új járatpár indul Révkomárom és Észak-Komárom között. A két város között tavaly szeptember óta jár menetrend szerint autóbusz, előtte a kilencvenes évek második felében szűnt meg a közvetlen közlekedési kapcsolat.

Az egyre népszerűbb járatok bővítésére az utasok jelzései alapján kerül sor. Naponta átlagosan százan veszik igénybe a két Komárom között közlekedő autóbuszokat – mondta el Németh Tamás, a Vértes Volán Zrt. vezérigazgatója, aki hangsúlyozta: a két ország közötti kapcsolat erősítését a közvetlen eljutás is segíti. A komáromi autóbusz állomásról 7.15-kor, a komárnoi végállomásról pedig 7.35-kor induló új járatokkal a 8 órai munkakezdéshez is rendelkezésre áll a közösségi közlekedés, illetve újabb vonatokhoz lesz csatlakozás Győr és Budapest felé. Az új járatokat hétfőtől állította forgalomba a Vértes Volán Zrt. „Kishatár menti” nemzetközi járatok közlekednek még a Mária-Valéria híd megnyitása óta Esztergom és Párkány között – naponta hét járatpár indításával, és egyre növekvő utas számmal.

 

Legnépszerűbb videók
Kereső
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja