2021. szeptember 17. péntek - Zsófia
Archívum
2011 ápr. 27.
Mindenkinek ki akarják postázni az alkotmányt!

Minden magyar állampolgárnak elküldik az államfő által hétfőn aláírt új alaptörvény nyomtatott szövegét, mondta a Magyar Nemzetnek adott interjúban Lázár János a Fidesz frakcióvezetője. "Szeretnénk, hogy mindenki megismerje az új alkotmány végleges verzióját és büszke legyen arra", mondta Lázár János.

Arra a kérdésre, hogy a 38 oldalas szöveg kinyomtatása (feltehetően 8 millió példányban) nem kevés költséggel járhat majd, Lázár János azt válaszolta: "Ritkán fordul elő, hogy egy új alkotmányt fogad el az országgyűlés, ezért ebben az esetben a tájékozódáshoz való jog kivételesen fontosabb, mint az ország gazdasági helyzete".
Lázár azt is kérte az egyéni körzetek képviselőitől, hogy lakossági fórumokon vagy egyéb társadalmi találkozások alkalmával hangsúlyosan beszéljenek az alaptörvényről, különösen azokról a pontokról, amelyekkel kapcsolatban a nemzeti konzultációban fokozott érdeklődés mutatkozott.

Legnépszerűbb videók
Kereső
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja