2021. szeptember 17. péntek - Zsófia
Archívum
2011 máj. 03.
Tétényi Éva volt a meglepetés vendég az MSZP majálisán!

Az MSZP a Városligetben tartotta majálisát, ahol Mesterházy Attila pártelnök mellett négy elődje, Kovács László, Hiller István, Gyurcsány Ferenc és Lendvai Ildikó is felszólalt, meglepetés vendég pedig Esztergom város polgármestere Tétényi Éva volt.

Esztergom polgármestere, Tétényi Éva is felszólalt az MSZP vasárnapi majálisán a Városligetben, ezt Török Zsolt, a párt szóvivője mondta el. Tétényi Éva független politikus, aki egyik pártnak sem a jelöltje, de a Fideszen kívül minden parlamenti és azon kívüli politikai erővel szót tud érteni, mondta a szóvívő. Tétényi Éva beszédében elmondta, a kétharmados többség erejét Esztergomban is érzik, szerinte a helyi Fidesz-KDNP miatt került Esztergom a jelenlegi válságos helyzetbe. Tétényi Éva elmondta, fontos a civil összefogás a mai politikai helyzetben. Az MSZP majálisán a volt miniszterelnök Gyurcsány Ferenc is felszólalt. Múlt hét végén járt Esztergomban a KDNP országos frakcióvezetője Harrach Péter, aki többször is kritizálta Tétényi Évát, mert szerinte a független polgármesternek több, egyértelmű bal oldali kapcsolatai is vannak.

 

fotó: Kurucz Árpád

 

Legnépszerűbb videók
Kereső
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja