2021. szeptember 17. péntek - Zsófia
Archívum
2011 máj. 05.
A Fidesz munkaértekezletet, Tétényi pedig fórumot tart egy időben!

Csütörtök este 18 órától a Fidesz-KDNP frakció már hosszú ideje szokásosnak mondható munkaértekezletét tartja a volt vármegyeháza nagytermében, azonban ugyan erre az időpontra lakossági fórumot hívott össze Tétényi Éva, szintén a nagyterembe.

Az RTVE értesülései szerint, a frakció még nem tudja, hol tartsa meg munkaértekezletét, az azonban már biztos, hogy Esztergom polgármestere Tétényi Éva 18 órától lefoglalta az önkormányzat üléstermét, ahol amióta nem hívja össze a testületi üléseket a Fidesz-KDNP tartja munkaértekezletét minden csütörtökön 18 órától. A szerdai napon a Széchenyi téren tartott fogadónapot Tétényi Éva, mely egyben egy demonstráció is volt, szerinte ugyanis már nem polgármesteri hivatalnak kellene nevezni az épületet, hanem jegyzői hivatalnak. Ezzel szemben a Fidesz-KDNP frakciója a testületi ülések mihamarabbi összehívását kezdeményezi már hetek óta, amit a polgármester azonban nem tesz meg. Tétényi Éva elmondta, a törvények által előírt hat alkalmat már le tudta a képviselő-testület és ha más eszközökkel nem megy akkor így akarja elérni a feloszlatását. A frakció azonban a kormányhivatalhoz fordult, hogy ők kezdeményezzék a testületi ülés összehívását.

 

Legnépszerűbb videók
Kereső
A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja