2021. június 16. szerda - Jusztin
Online hírfolyam
2015 dec. 22.
Ügyvédi felszólító levéllel zaklatják a dorogiakat
Durva karácsonyi meglepetéssel háborított fel több ezer lakost az 51 százalékos dorogi önkormányzati tulajdonú Kommunál-Junk Kft és a vele közös konzorciumban működő Vertikál Nonprofi Zrt.
Az egész pontosan Dorogot és térségét érintő ügy középpontjában egy olyan felszólító levél áll, melyben azt írja a fenti cégek által megbízott ügyvédi iroda, hogy a címzett lejárt hulladékelszállítási díjtartozása miatt „jogi eljárás megindításának lehetősége áll fenn”. A több ezer helyi lakosnak kiküldött levél téves, mivel a címzettek jelentős részének nincs tartozása, az ügyvédi felszólítókat vélhetően valamilyen adminisztrációs hiba okozhatta. Ezt erősíti meg az az értesülés, mely szerint a Vertikál ügyfélszolgálatához sok érdeklődő fordult a felszólító levéllel kapcsolatban. Az adminisztrációs hiba persze nem nyugtatja meg azokat, akik karácsony előtt ilyen fenyegető levelet kaptak. A dorogi és a térségében lakó érintettek most türelmetlenül várják, hogy a helyi hulladékgazdálkodási cégek mikor vonják vissza alaptalanul kiküldött levelüket.
Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja