2021. június 16. szerda - Jusztin
Online hírfolyam
2016 febr. 19.
Ezt válaszolta a Posta az esztergomi helyzetről!

A Magyar Posta Zrt. közleménye

Az esztergomi főposta forgalmára - más postákéhoz hasonlóan - jellemző, hogy egyes napokon és napszakokban nem egyenletes, hanem akár jelentősen eltérő. Mindez annyit jelent, hogy lehetnek olyan napszakok, amikor rövid ideig, kiugróan magas a posta forgalma. Ilyen időszakban, akár valamennyi munkahely megnyitása mellett is feltorlódhat rövid ideig a forgalom.

 

A leginkább forgalmas időszakok az esztergomi főposta esetében az alábbiak: hétfő, kedd és szerda délelőtt 09:00 és 11:00 közötti óra között. 2015-ben az egész év során a várakozási idő miatt 9 panasz érkezett, melyből 4 a decemberi megnövekedett karácsonyi forgalom során keletkezett. Az ügyfelek a postán kihelyezett „Nekünk fontos az Ön ideje” információs tábla segítségével tájékozódhatnak, hogy mikor vannak a postán a forgalmas és kevésbé forgalmas időszakok. Így a posta felkeresése tervezhetővé válik.

 

Célunk, hogy minden napszakban magas színvonalon szolgáljuk ki az ügyfeleket úgy, hogy a rendelkezésre álló erőforrásokat is optimálisan használjuk. Éppen ezért folyamatosan figyelemmel kísérjük a forgalomi trendeket, az igénybevétel alakulását és ahhoz igazítjuk munkatársaink rendelkezésre állását. A posták átlagos várakozási ideje országosan 4 perc körül alakul, a 7 percen belül kiszolgálta ügyfelek aránya pedig több mint 80%.

 

Üdvözlettel:

Apáti-Tóth Kata

szóvivő Magyar Posta Zrt.

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja