2021. április 18. vasárnap - Andrea
Online hírfolyam
2021 ápr. 08.
Kigyulladt egy melléképület Esztergomban

Április 8-án, csütörtökön reggel egy melléképület égett Esztergomban. A tűzesetben egy kutya elpusztult.

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy megkeresésünkre elmondta, hogy 6.24-kor érkezett a riasztás, miszerint egy 25-30 négyzetméteres melléképület ég az Árok utcában. A helyszínre az esztergomi és a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral rövid időn belül eloltották a lángokat. Az épületben egy kutya tartózkodott, akinek az életét már nem tudták megmenteni. A tűzoltók a helyszínen áramtalanítást és gázelzárást is végeztek. Az utómunkálatokat 7.29-re fejezték be.

A katasztrófavédelem szóvivője hozzátette, hogy szerdán délután 17.30-kor is érkezett egy riasztás Esztergomból. A tűzoltókat egy kéménytűzhöz riasztották a Kiss Ernő utcába. Az esztergomi hivatásos egység a kéményben izzó lerakódásokat kéziszerszámokkal eltávolította. A vegyes tüzelésű kazánt lekapcsolták, a kéményt pedig letiltották. Az eset során lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, az ott lakók elektromos hősugárzóval oldották meg a fűtést.

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja