2021. június 17. csütörtök - Laura
Online hírfolyam
2021 ápr. 28.
Kitakarítják a Tokodaltáró és Esztergom-Kertváros közötti szakaszt

Tokodaltáró Község Önkormányzata a "Tisztítsuk meg az Országot!" program keretében, 2021. május 8-án, szombaton hulladékgyűjtést szervez a településen.

Az önkormányzat célja többek között a Tokodaltáró és Esztergom-Kertváros közötti, a vasút melletti és a Gete alatti területek megtisztítása. Zsákokat és kesztyűket biztosítanak a résztvevőknek.

Találkozó: 2021. május 8-án, szombaton 8 óra 30 perckor a Bányász Művelődési Ház udvarán (Tokodaltáró, József Attila utca 14.), ahol rövid egyeztetés, adminisztráció után külön csoportokban indulnak el a résztvevők az előbb említett területekre.

Jelentkezés: várják mindazok jelentkezését, akik szívesen részt vennének a hulladékgyűjtési akcióban. Az önkormányzat kéri, hogy 2021. május 6-áig jelezzék részvételi szándékukat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, személyesen, telefonon /33-505-635/ a Polgármesteri Hivatalban vagy akár a Facebook esemény oldalán!

A hulladékgyűjtés során legyenek figyelemmel a veszélyhelyzet miatt elrendelt biztonsági előírásokra is!

Borítókép: Herr Zoltán (Szemétirtók Facebook csoport)

Kereső

Kiválasztás törlése

A médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja